Hanson to perform at PinkPop in Netherlands

By | April 13, 2011

A couple of articles have come out stating that Hanson will be performing at PinkPop fest in the Netherlands on June 12. Tickets for the event are already on sale, but keep in mind that this performance has not yet been confirmed by Hanson on Hanson.net.

Hanson maakt programma Pinkpop compleet
NU

AMSTERDAM – De band Hanson staat op Pinkpop. Met de komst van de drie broers uit Tulsa, Oklahoma maakt het festival zijn programma compleet.

Dat meldt de organisatie woensdag op haar website. Hanson scoorde in 1997 een grote hit met de single Mmmbop en bereikte later nog de Top 40 met de nummers Where’s The Love, I Will Come To You en If Only. Het album Middle Of Nowhere bereikte de vijfde plek in de Album Top 100.
De broers Isaac, Taylor en Zac openen zondag 12 juni de Converse Stage op Pinkpop. Pinkpop viert dit jaar zijn 41e verjaardag, met Foo Fighters, Coldplay en Kings Of Leon als headliners.

Hanson op Pinkpop 2011
Festival Info

Pinkpop heeft vandaag besloten om de laatste naam voor de 2011 editie bekend te maken en dat is er een die ongetwijfeld niemand aan zag komen. Hanson is namelijk van de partij in Landgraaf dit jaar, zo meldt LiveXS. De band geeft vlak voor Pinkpop vijf shows in Londen en kennen we natuurlijk allemaal van MMMBop. De Amerikanen openen het Converse podium op de tweede dag van het Limburgse festival

Met deze bevestiging is de affiche rond. Andere acts dit jaar zijn onder andere Simple Plan, All Time Low en The Gaslight Anthem. Kijk hier voor de volledige Pinkpop 2011 line-up.

Articles translated to English by Google Translate under the cut

LONDON – The band Hanson is on Pinkpop. With the arrival of the three brothers from Tulsa, Oklahoma will complete the festival program.

That organization reported Wednesday on its website. Hanson scored a major hit in 1997 with the single MMMBop and later reached the Top 40 with the song Where’s The Love, I Will Come To You and If Only. The Middle Of Nowhere album reached fifth place in the Top 100 albums.
The brothers Isaac, Taylor and Zac opened the Converse Stage Sunday, June 12 at Pinkpop. Pinkpop celebrates his 41st birthday, with Foo Fighters, Kings Of Leon and Coldplay as headliners.

Pinkpop decided today to the final name for the 2011 edition to be published and that there is no doubt one nobody saw coming. Hanson takes the party this year in Landgraaf, reports LiveXS. The band will close for Pinkpop five shows in London and we all know of MMMBop. The Americans opened the Converse podium on the second day of the Festival had

This confirmation is the poster around. Other acts this year include Simple Plan, All Time Low and The Gaslight Anthem. Check out the full line-up Pinkpop 2011.

One thought on “Hanson to perform at PinkPop in Netherlands

  1. Remco

    Great news! Been a fan from the beginning, even the president of the Dutch fanclub. Been a while since Hanson have come to Holland, hope the Pinkpop crowd will respect Hanson after hearing their adult sound and experience!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *